Vacature Commercieel / Administratief Medewerker Binnendienst

Houd jij ervan als alles op rolletjes loopt, creëer je eenvoudig overzicht en heb jij een commercieel kantje? Ben je in staat om verantwoordelijkheid te dragen, ben je accuraat én op zoek naar een afwisselende functie binnen een groeiend bedrijf waar een no-nonsense mentaliteit heerst? Dan nodigen we je van harte uit om onze commerciële afdeling te komen versterken.

Wat ga je doen?

Het hele pakket komt aan bod: van orderverwerking tot relatiebeheer. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het op correcte wijze afhandelen van de orders die betrekking hebben op de groothandel. Daarnaast bied je ondersteuning aan de commerciële binnendienst en receptiewerkzaamheden. Je onderhoudt klantcontact, zorgt dat iedereen altijd op de hoogte is van de actuele status omtrent orders en houdt onze database up to date.

Waar kom je te werken?

Je bent, samen met onze ervaren collega’s werkzaam op de commerciële afdeling. Wij zijn een internationaal gerenommeerde producent van luxe cadeaupapier. De jarenlange ervaring in diepdruk stelt ons in staat om kwalitatief zeer hoogwaardig geschenkpapier te vervaardigen waarbij prijs/kwaliteit gewaarborgd blijft. Wij produceren in een moderne, goed georganiseerde werkomgeving welke voldoet aan de huidige milieutechnische eisen. Wij zijn een FSC® gecertificeerde producent van cadeaupapier en luxe geschenkverpakkingen. Wij zien onszelf als een nuchtere en flexibele werkgever.

Welke kwaliteiten breng jij mee?

Naast dat je een zelfstarter bent (veel initiatief!), een commerciële instelling en een hands-on mentaliteit hebt én beschikt over een hoge mate van accuratesse, zoeken wij iemand die:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau heeft, bij voorkeur in het bezit van een relevant diploma;
  • De Nederlandse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift, waarbij kennis van de Engelse en de Duitse taal een grote pré zijn;
  • Bekend is met MS Office en Exact;
  • Graag in teamverband werkt maar ook prima zelfstandig functioneert;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft;
  • Stressbestendig, flexibel en klantgericht is.

Wat hebben we jou te bieden?

Een uitdagende, afwisselende functie binnen een bedrijf waar jouw initiatief en ideeën op prijs worden gesteld. Je wordt begeleid door ervaren collega’s, werkt in een prettige omgeving en ontvangt een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring.

Zie jij dit wel zitten?

Ben je ervan overtuigd dat jij degene bent die wij zoeken of heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Sjoukje van Otten (sjoukje@guhru.nl / 06 290 15 219).